Despre femeia puternica din fata voastra.

 

O femeie puternica este cea care se remarca dintr-o mare amorfă de femei ametite de fuga dupa nimicuri ce le tin cateva clipe, ea fiind leoaica printre pisici. Una adevarata, desi in general femeile sunt nehotarate, alege o data si bine si stie sa aiba grija de alegerea ei. Cu alte cuvinte, se respecta pe sine respectandu-si alegerea. O femeie puternica este asemenea unui copac vechi, cu radacini bine infipte, care poate trece prin numeroase furtuni si cicluri de anotimpuri, fara a fi clintita din loc – ramane pe pozitii chiar si atunci cand ii sunt incomode.

 

Doresc sa ajut femeile timide dispuse sa-si schimbe stilul vestimentar . Sa devina puternice,cochete si elegante.
Acesta fiind un mod al meu de a ma exprima, imi propun sa ajut femeia sa straluceasca cum nu a mai facut-o niciodata.
Povestea mea incepe din pictura , am trecut de la pictura la creatie , pentru simplu fapt ca tot imi doream sa port lucruri sofisticate si diferite de ceea ce gaseam .

Am inceput prin a crea stilul meu propriu ajungand intr-un punct pe care l-am visat.

Creatiile mele sunt despre o alta forma , nu cer tuturor femeilor sa ma iubeasca ci doar sa se gandeasca daca isi doresc sa fie diferite macar pentru un moment in viata lor …

About me : Am o viziune diferita despre fashion , nu ma regasesc in tipare si refuz sa port lucruri simple fara personalitate si fara atitudine , ma consider o femeie complexa si puternica , pregatita sa straluceasca in bransa marilor designeri.

Am un cerc restrans de oameni cu care colaborez frumos , imi transpun gandurile in produse palpabile. Fiecare model in parte este viziunea mea de zi cu zi , modelele fiind create in totalitate de mine, depinzand de starea mea de spirit.
Asadar va rog sa imbratisati copilul din mine , care va invita intr-o poveste .

Multumesc !

Sunati acum